STOF stoffeert

STOF stoffeert meubels en kussens voor particulieren en bedrijven. STOF heeft een uitgebreide collectie aan stoffen beschikbaar, waardoor we altijd de stof van jouw keuze kunnen uitzoeken.

 

STOF werkt samen

Met een netwerk van meubelmakers, interieurarchitecten, ontwerpers en stylisten. Daardoor kunnen we de meest moderne technieken toepassen voor jouw meubels.

STOF maakt oud nieuw

Een mooi meubel is vaak een nieuwe stoffering waard, en soms ook niet. Als je twijfelt over de vraag of je een stoel, bank of fauteuil opnieuw wilt bekleden, dan denkt STOF graag mee. Als iets maar gedeeltelijk stuk is, zijn er soms goedkopere oplossingen dan volledige herstoffering.

 

STOF inspireert

Bij STOF vind je een uitgebreide collectie stoffen, met eindeloze mogelijkheden om te combineren. We praten je graag bij over de beste opties.

 

STOF ontwerpt

Voor wie zelf een ontwerp voor ogen heeft, of iets heel nieuws wil laten ontwerpen, STOF adviseert je graag. Over de beste keuze van je stof, alternatieven en de mogelijkheden van het ontwerp.

Hoe werkt STOF

Om goed te kunnen adviseren is het belangrijk te weten om wat voor meubel of welk soort project het gaat. Voor een indicatie kun je een foto sturen via de mail, maar je bent ook hartelijk welkom in het atelier.